/Wonen
Wonen2018-03-03T13:22:01+00:00

Wonen

Leven, service en zorg

Leven en welzijn staan bij ons hoog in het vaandel. De unieke levenswijze van u en de regie over uw eigen leven is het uitgangspunt voor de aangeboden service en zorg. Dit houdt in dat u er, met behoud van privacy, in een huiselijke sfeer kunt leven.

  • De personenalarmering maakt het u mogelijk zelfstandig te blijven functioneren met de geruststellende zekerheid van hulp in geval dat u dit nodig heeft.
  • De maaltijden worden vers bereid en we werken graag met gerechten met de smaak van vroeger. Ook hierbij rekening houdend met uw wensen of dieet.
  • Er  wordt ingespeeld op uw wensen en behoeften. Een manicure of pedicure aan huis, een kappersbezoek of fysiotherapeut aan huis, net wat u wilt! U beschikt over uw eigen huisarts.
  • Ook wanneer de laatste levensfase is aangebroken bieden wij, in overleg met u en samen met de huisarts optimale begeleiding en verzorging aan.

Activiteiten

Deze worden afgestemd op de wensen van u, u kunt hierbij denken aan een wandeling maken of een bezoekje aan het dorp. Een aantal activiteiten wordt standaard aangeboden zoals sociale momenten met de overige bewoners.