/Werken bij Monte Bello
Werken bij Monte Bello2021-12-19T12:48:46+00:00

Werken bij Monte Bello

Résidence Monte Bello is een kleinschalige woonvoorziening voor ouderen. In een prachtige oude villa met koetshuis zijn 11 appartementen die bewoond worden door ouderen die bewust gekozen hebben voor kleinschalig wonen.
Door de kleinschaligheid ken jij alle bewoners en alle bewoners kennen jou.

Per 1 februari 2022 aanstaande ontstaat er een vacature voor de functie van:

Nachtdienst Verzorgende niveau 3. Oproepbasis

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega.
In de nachtdienst ben je medeverantwoordelijk voor de continuïteit van zorg, de veiligheid en de rust. Naast het lopen van een aantal rondes, vaste werkzaamheden en controle werkzaamheden reageer je op eventuele zorgvragen via alarmopvolging.

Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bent in staat om zelfstandig te werken en beslissingen te nemen. Tevens ben je bekend met het werken in het ONS zorgsysteem. Een nachtdienst begint om 22.30 uur en eindigt om 07.30 uur.
Er wordt gewerkt volgens een rooster welke in overleg met de Coördinator Zorg en Welzijn tot stand komt.

Wij bieden een interessante werkomgeving, leuke collega’s en goede arbeidsvoorwaarden.

De procedure:

Voor meer informatie over Résidence Monte Bello verwijzen wij je naar de website www.residencemontebello.nl. Voor meer informatie over de functie kun je telefonisch contact opnemen met Elly Meurs, Coördinator Zorg en Welzijn. Tel: 026 – 3635735

Ben je geïnteresseerd in deze functie, mail of stuur je CV naar: montebello@online.nl of richt je brief aan: Ben Dekker, Bestuurder Stichting Résidence Monte Bello Zorg.