/Werken bij Monte Bello
Werken bij Monte Bello2023-05-04T09:39:38+00:00

Werken bij Monte Bello

Résidence Monte bello is een kleinschalige woonvoorziening voor ouderen. In een prachtige oude villa met koetshuis zijn 11 appartementen die bewoond worden door ouderen die bewust gekozen hebben voor kleinschalig wonen. Door de kleinschaligheid ken jij alle bewoners en alle bewoners kennen jou.

Op dit moment is er een vacature voor de functie van:

– Verzorgende niveau 3 voor 32 uur per week (oproep- of jaarcontract).

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ervaren collega, die per direct inzetbaar kan zijn. De werktijden zullen voornamelijk overdag en in de avond plaatsvinden, waarbij het accent ligt op ondersteuning in de persoonlijke verzorging en begeleiding.

Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bent in staat om zelfstandig te werken en beslissingen te nemen. Je kunt in teamverband werken en je bent bekend met het werken in het ONS zorgsysteem.
Er wordt gewerkt volgens een rooster welke in overleg met de Coördinator Zorg en Welzijn tot stand komt.

Wij bieden een interessante werkomgeving, interne bijscholingsmogelijkheden, goede arbeidsvoorwaarden en leuke collega’s.

De procedure:
Voor meer informatie over Résidence Monte Bello verwijzen wij je naar de website www.residencemontebello.nl. Voor meer informatie over de functie kun je telefonisch contact opnemen met Elly Meurs, Coördinator Zorg en Welzijn. Tel: 026 – 3635735

Ben je geïnteresseerd in deze functie , mail of stuur je CV naar: montebello@online.nl of richt je brief aan: Ben Dekker, Bestuurder Stichting Résidence Monte Bello Zorg.