/Corona
Corona2020-04-22T07:42:27+00:00

Omgeving

22 april 2020

Preventieve Maatregelen met betrekking tot het Coronavirus.

Zoals gisteren 21 April jl. bekend is gemaakt heeft het kabinet besloten om bezoek in verzorgingshuizen, kleine wooninitiatieven en verpleeghuizen voorlopig, (in ieder geval tot 20 Mei) nog niet toe te staan vanwege het coronavirus.

Residence Monte Bello probeert er alles aan om het virus buiten de deur te houden.De hygiëne voorschriften zijn al in een eerder stadium aangescherpt.

Onze medewerkers hebben ook al in een eerder stadium strenge richtlijnen gekregen welke kunnen helpen het besmettingsgevaar af te remmen.

Wij volgen de instructies op van de overheid, RIVM en de Actiz.

Indien er een mogelijke verdenking van een besmetting zou zijn binnen Residence Monte Bello volgen wij direct de instructies van de GGD op .Om iedereen zijn privacy te waarborgen, verzekeren wij u dat wij zowel de zieke en diens eerste contactpersoon als eerste op de hoogte zullen stellen.

Alleen in hoogstnoodzakelijke situaties kan in overleg met de leidinggevende afgeweken worden van het bezoekverbod. U dient hiervoor telefonisch contact op te nemen met de leidinggevende.

Wij realiseren ons dat dit voor iedereen het moeilijkste is wat wij vragen van alle betrokkenen, maar wij willen uw naaste, medebewoners en onze medewerkers optimaal beschermen.

Onze medewerkers zullen zich volledig inzetten om het onze bewoners zo aangenaam mogelijk te maken in deze moeilijke tijd.

Ook willen wij u adviseren om een eventueel gepland ziekenhuis bezoek alleen in noodgevallen door te laten gaan.

Boodschappen voor uw familielid kunt u afgeven bij de voordeur in een gesloten plastictas, beperk u zich echter tot het hoognodige.

Wij vragen u om hierbij ook de richtlijnen van het RIVM in acht te houden. Indien u dus zelf verkouden bent, laat de tas dan door iemand die niet verkouden is inpakken en afleveren.

Wij vragen uw begrip voor deze ontstane situatie en brengen u direct op de hoogte indien er veranderingen zijn.


Hoe blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen?
  

Op de website van het RIVM, https://www.rivm.nl/, vindt u de actuele informatie voor heel Nederland.

Ook op de website www.rijksoverheid.nl/coronavirus vindt u nuttige informatie.